RUN for epilepsy

 Epilepsy Challenge

În data de 29 Septembrie 2019, la Cluj-Napoca, în Parcul Central, ne-am adunat să alergăm pentru epilepsie. În România se estimează un număr aproximativ de 400.000 de persoane cu această condiție medicală.

Prin prisma acestui cros, s-au adunat bani pentru achiziționarea a două aparate video EGG ( electroencephalogram) prin care dezvoltăm  rețeaua de Telemedicină în Epilepsie, deja existentă. Acestea vor ajuta la diagnosticarea și tratarea oamenilor care suferă de această boală, scutindu-i de eforturi mari călătorind sute de km pentru o consultație de aproximativ o oră într-un centru universitar.

Aprinde o stea pentru epilepsie !

Crosul, Epilepsy Challenge, este un eveniment caritabil cu caracter participativ, necronometrat și are un traseu de 5km.

,,Susține cauza cu o donație sau aleargă la “Epilepsy Challenge” – crosul caritabil din 10 orașe pentru sprijinul persoanelor cu epilepsie din România.”

Organizator – Club LIONS

,,Misiunea Cluburilor Lions este crearea și menținerea unui spirit de înțelegere între toți oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar celor aflați la nevoie. Membrii Lions contribuie zi de zi la realizarea acestei generoase misiuni prin implicarea în comunitate și prin cooperarea cu alte cluburi din țară și de peste hotare.’’

Ne bucurăm că am putut să participăm și noi la un astfel de eveniment!

Distribuie:

Facebook
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − twelve =

Articole asemănatoare:

Apel grant

Apel privind acordarea unui grant/contract de cercetare cu titlul: Cercetări privind îmbunătățirea capacității portante a traverselor de cale ferată din beton precomprimat T17, utilizând zeolitul.

RUN for epilepsy

 Epilepsy Challenge În data de 29 Septembrie 2019, la Cluj-Napoca, în Parcul Central, ne-am adunat să alergăm pentru epilepsie. În România se estimează un număr