Zeolites Group, partener în realizarea filmului „România, țara mea de glorie, țara mea dor!”

În luna Septembrie, Zeolites Group, primul producător de zeolit din România are onoarea să fie parte dintr-un eveniment cultural ce promovează valorile românești și o Românie frumoasă, preocupată de tot ceea ce înseamnă sănătate și siguranță alimentară. Cu toții sunt în căutarea unor produse ecologice pentru un stil de viață fără chimicale sau alte substanțe nocive organismului.

Așadar, în toamna anului 2021, Zeolites Group a sprijinit realizarea filmului “ România, țara mea de glorii, țara mea de dor “ care va rula joi, în data de 16.09.2021, ora 19:30 în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Cu ocazia desfășurării. Festivalului Internațional de Carte Transilvania (FICT) clujenii sunt invitați să participe și la premiera filmului în care protagoniștii principali: Ovidiu Lipan Țăndărică, cel mai cunoscut toboșar din rockul românesc alături de invitații săi, Mani Neumann și Ulli Brand susțin și un concert extraordinar. Acest concert face parte dintr-un turneu făcut prin România.

„Este un eveniment care pentru mine are o foarte mare importanță. Am întâlnit oameni care cu sufletul au participat, iar pe unde am avut concertele am fost mereu bine primiți. Mă bucur că am început filmările cu „ România, țara mea de glorii, țara mea de dor ”, care creează un pod multicultural, o prietenie și o profunzime a lucrurilor și a tuturor etniilor. Noi am dorit să creăm o imagine frumoasă, iar cultura este primul pas de a întelege spiritualitatea unui popor care trăiește în armonie!” a subliniat maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică, în cadrul conferinței de presă desfășurată în sala Tonitza a Muzeului de Artă Cluj.

Aflați într-o noua formulă de colaborare, cei trei artiști își propun să le ofere atât clujenilor, cât și românilor de pretutindeni, o experiență unică prin îmbinarea folclorului est europrean cu jazzul, rockul și muzica clasică pe ritmuri moderne cu acorduri de vioară, chitară, bass și tobe.

Distribuie:

Facebook
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + five =

Articole asemănatoare:

Apel grant

Apel privind acordarea unui grant/contract de cercetare cu titlul: Cercetări privind îmbunătățirea capacității portante a traverselor de cale ferată din beton precomprimat T17, utilizând zeolitul.

RUN for epilepsy

 Epilepsy Challenge În data de 29 Septembrie 2019, la Cluj-Napoca, în Parcul Central, ne-am adunat să alergăm pentru epilepsie. În România se estimează un număr