ZECO - Aditiv furajer pentru rumegătoare

ZECO este un aditiv, destinat fermierilor ce doresc să crească rezultatele productive. Fie prin îmbunătățirea calității vieții animalelor din fermă cu implicații directe în scăderea numărului de animale care se îmbolnăvesc sau chiar mor. Fie prin creșterea calității producției.

Folosirea acestui aditiv furajer are ca rezultate detoxifierea organismului, creșterea rezistenței la bolile ce afectează efectivul animalier și chiar îmbunătățirea aspectului animalelor, precum intensificarea strălucirii blănii pentru ovine, bovine și cabaline sau înfrumusețarea penajului la păsări.

Zeolitul clinoptilolitic din ZECO favorizează digestia și elimină substanțele periculoase precum amoniacul, metalele grele și micotoxinele, care îngreunează metabolismul și dezvoltarea armonioasă a păsărilor sau animalelor din fermă. Acest aditiv furajer are și rolul de a echilibra pH-ul sistemului digestiv, efectele fiind cu atât mai pronunțate și importante în cazul animalelor tinere.

Aditivul furajer ZECO are efecte mai ales în prevenirea și tratarea diareei. Mai mult decât atât, acesta crește consistența fecalelor, factor ce duce în final la îmbunătățirea calității aerului din fermă.
ZECO este un produs 100% natural, sigur, stabil, fără riscul de a se degrada sau de a-i fi reduse calitățile.

Poze Site

Mod de utilizare:

Introducerea aditivului furajer în hrana solidă a animalelor se recomandă într-o concentrație de 1%. În caz de diaree acută, se poate utiliza o concentrație de 2% până la rezolvarea problemei, după care se revine la dozajul de 1% din furaje.

Testele de laborator efectuate pe produse similare ZECO au indicat o îmbunătățire a calității cărnii la animalele sacrificate, o creștere a calității laptelui (eliminarea alfatoxinei) și chiar o îmbunătățire a procesului de înmulțire naturală. Pentru fermele de păsări, s-a constatat o îmbunătățire a calității ouălor și o reducere a ratei de ouă sparte în procesul de colectare, ambalare și transport, datorită unei rezistențe mai mari a acestora prin creșterea aportului de calciu.

ZECO poate fi utilizat și pentru fluidizarea curgerii nutrețului în linia de alimentare a animalelor prin aplicarea unui strat care absoarbe umiditatea și previne formarea blocajelor. Pentru astfel de aplicații, trebuie luată în considerare o reducere corespunzătoare a acestui aditiv în furaje.

ZECO poate fi adăugat în baloții de furaje încă de la momentul depozitării acestora, având ca efect pozitiv creșterea rezistenței prin absorbția umidității excesive, reducând astfel riscul de putrezire în cazul în care depozitul nu este corect pregătit.

ZECO este un produs 100% natural.

Întrucât este un produs higroscopic se recomandă depozitarea lui în locuri uscate.

ZECO este un produs 100% natural.

Întrucât este un produs higroscopic se recomandă depozitarea lui în locuri uscate.

EȘTI INTERESAT DE PRODUSELE NOASTRE?

Cere innformatii