ZECO - Filtru pentru purificarea aerului

Orice proces industrial are ca rezultat substanţe toxice care sunt împrăştiate în aer generând poluare într-un grad mai mic sau mai mare, unele generând chiar şi mirosuri neplăcute ce se pot întinde pe suprafeţe extrem de mari.

Pentru a se conforma cerinţelor de mediu şi nu în ultimul rând, pentru a elimina sau reduce substanţial efectele neplăcute asupra populaţiei din zonele limitrofe, orice parc industrial, sau chiar ferme de animale, trebuie să acorde o însemnătate tot mai mare calităţii aerului.

ZeCo este un produs destinat zonei industriale ce permite absorbţia substanţelor chimice din aer şi a mirosurilor neplăcute rezultate în urma diverselor procese chimice.

Dintre beneficiile oferite de ZECO menţionăm:

  • Elimină dioxidul de Sulf (SO2) din aer
  • Elimină gazele de amoniu şi hidrogenul sulfurat din aerul contaminat al rafinăriilor sau altor tipuri de fabrici ce generează astfel de substanţe în atmosferă.
  • Elimină compuşii organici volatili ai Carbonului (VOCs) transformându-i în carbon hidrofobic.
  • Elimină mirosurile neplăcute din aer prin folosirea lui în sistemele de filtrare al aerului.

 

ZeCo absoarbe şi radiaţiile din aer.

Zeolitul clinoptilolitic are o mare capacitate de schimb cationic cu o afinitate pentru cationii de metale grele. Poate absorbi elemente precum Sr 90, C 137 si alţi izotopi radioactivi menţinându-i captivi în structura sa.

ZeCo Air se recomandă astfel ca un produs extrem de eficient pentru absorbţia radiaţiilor din aer.

ZeCo Air este un produs 100% ecologic, pe bază de tuf zeolitic de tip clinoptilolitic. Proprietăţile acestuia de absorbţie a substanţelor nocive îl recomandă având efecte foarte bune în curăţarea aerului ce este trecut prin filtre speciale în procesele industriale.

Mod de utilizare:

ZeCo este folosit ca substanţă activă în biofiltre industriale pentru absorbţia substanţelor nocive sau a substanţelor radioactive.

ZeCo poate fi folosit şi în componenţa unor materiale pentru a utiliza proprietatea acestuia de a absorbi radiaţiile din aer (straturi de protecţie, materiale de construcţii).

Recomandări de utilizare:

În funcţie de caracteristicile tehnice ale filtrelor ce intră în componenţa echipamentelor de filtrare a aerului.

ZeCo este un produs 100% ecologic.

Întrucat este un produs higroscopic se recomandă depozitarea lui în locuri uscate.

ZeCo este un produs 100% ecologic.

Întrucat este un produs higroscopic se recomandă depozitarea lui în locuri uscate.

EȘTI INTERESAT DE PRODUSELE NOASTRE?

Cere innformatii