ZECO - Absorbant de umiditate și miros

Curățenia este perfectă atunci când ordinea și suprafețele libere de praf și pete sunt completate de un aer curat, fără mirosuri neplăcute sau mirosul specific de vechi.

Mirosul persistent din aer se datorează fie unei ventilații defectuoase a încăperii, lucru care poate fi greu de remediat în anumite structuri de clădiri, sau a mucegaiurilor și altor surse care persistă în general datorită unei umidități excesive din aer.

ZECO este un produs care oferă soluția de care are nevoie orice gospodărie pentru un aer curat, în special acolo unde încăperile nu pot beneficia de o aerisire naturală eficientă.

Ceea ce face acest produs diferit este faptul că ZECO nu acționează prin acoperirea mirosului existent cu parfumuri sau alte arome, ci prin absorbția mirosurilor neplăcute din aer și în același timp prin reducerea umidității.

Mirosurile sunt datorate unor microparticule care persistă în aer. ZECO, produs bazat pe zeolit natural clinoptilolitic, absoarbe diverse tipuri de gaze urât mirositoare, particule de mucegai, compuși chimici datorați poluării sau alte microparticule, eliberând aerul de sursa mirosurilor neplăcute.

Zeolitul are și proprietatea de a absorbi umiditatea excesivă, care este un factor favorizant pentru mucegaiuri.

ZECO este recomandat:

  • Gospodăriilor în care sunt crescute în interior animale de casa
  • Birourilor aglomerate şi cu posibilităţi reduse de aerare
  • În frigidere şi congelatoare pentru absorbţia mirosurilor neplăcute
  • Vestiarelor din bazele sportive sau vestiarele sălilor de sport
  • În incinta sălilor de sport sau fitness
  • Încăperilor întunecate sau care suferă în general de o umiditate peste cea normală
  • Pentru debarale, beciuri sau alte incinte în care se depozitează  alimente perisabile

ZECO este un produs 100% ecologic, prietenos cu mediul înconjurător. Nu este toxic şi nu este iritant pentru cei ce îl folosesc.

Întrucat este un produs higroscopic se recomandă depozitarea lui în locuri uscate.

ZECO este un produs 100% ecologic, prietenos cu mediul înconjurător. Nu este toxic şi nu este iritant pentru cei ce îl folosesc.

Întrucat este un produs higroscopic se recomandă depozitarea lui în locuri uscate.

EȘTI INTERESAT DE PRODUSELE NOASTRE?

Cere innformatii