ZECO - Antiderapant auto și pietonal

A derapa pe şosea poate însemna o tragedie dar la fel de periculos este să aluneci pe propriile scări din faţa casei. Soluţiile, atât la nivel industrial cât şi pentru uz casnic sunt variate dar cele mai multe dintre ele au un impact negativ asupra mediului înconjurător.

Sarea sau soluțiile saline împrăștiate pe șosea se scurg împreună cu apa din zăpada topită în sol și mai departe în pânza freatică atacând zona cea mai sensibilă a unei șosele: cea în care sunt plantați pomi sau vegetația care să asigure siguranța rutieră. Același efect apare și când aceste soluții sunt folosite în curte. În același timp, soluțiile saline atacă asfaltul sau cimentul generând costuri importante de reparații în timpul primăverii.

O soluţie viabilă, testată şi care oferă multe avantaje este ZECO.

25

De ce ZECO?

ZECO este un produs ecologic antiderapant auto şi pietonal. Aplicarea unui strat subţire de ZECO oferă o aderenţă excelentă pe şosea sau aleile parcurilor, pe trotuare sau în staţiile de tramvai, pe scări sau în orice zone în care poleiul şi zăpada pot face victime.

Produsul a fost testat cu rezultate foarte bune chiar şi pe şosele din Nordul Europei unde vremea este extrem de dificilă dar şi grija faţă de mediul înconjurător este extrem de mare.

ZECO este un produs exclusiv din zeolit deci nu conţine sare sau produse chimice, fiind extrem de prietenos cu mediul înconjurător. De asemenea, nu produce coroziunea suprafeţei pe care este aşternut.

ZECO poate fi folosit cu încredere pe aleile interioare fiind un produs sigur pentru copii sau pentru animale de casă iar primavara, când zăpada se topeşte de tot, stratul de ZECO poate fi măturat cu încredere pe iarbă sau adăugat în straturile de flori oferind beneficii importante prin calităţile pe care le are zeolitul clinoptilolitic din acest produs.

ZECO, pentru antiderapare, iarna dar şi vara…

ZECO este un produs extrem de util nu doar pentru polei sau zăpadă, dar și pentru scurgerile de uleiuri, benzine sau alte substanţe derapante pe carosabil ori aleile interioare. Nisipul de zeolit absoarbe substanţele petroliere fiind apoi uşor de măturat şi înlăturat de pe carosabil lăsând în urmă o zonă curată şi fără pericole de alunecare.

ZECO este mai potrivit decât nisipul de râu, atât iarna pentru a elimina riscurile derapării din cauza poleiului cât şi în cazul petelor de uleiuri căzute pe carosabil deoarece are o capacitate mult mai mare de absorbţie şi de înmagazinare decât nisipurile comune.

ZECO este un produs cu efect imediat după aplicare transformând suprafeţele alunecoase în suprafeţe sigure.

*ZECO nu are miros şi nu este iritant pentru animale.

Mod de utilizare:

ZECO se aplică sub forma unui strat subţire pe suprafeţele alunecoase. Pe suprafeţe cu viteză mare de rulare, stratul de ZeCo Traction are o durată mai mică de fixare şi trebuie înlocuit periodic.

ZECO este un produs 100% natural şi ecologic.

Întrucat este un produs higroscopic se recomandă depozitarea lui în locuri uscate.

ZECO este un produs 100% natural şi ecologic.

Întrucat este un produs higroscopic se recomandă depozitarea lui în locuri uscate.

EȘTI INTERESAT DE PRODUSELE NOASTRE?

Cere innformatii