ZECO - Substrat pentru acvarii și terarii

Animalele de companie îți pot transforma pozitiv viața. Dacă alegi să ai alături un câine de talie mică, un hamster, un papagal, o șopârlă sau chiar câteva broaște țestoase într-un acvariu, ai deja în adevăratul sens al cuvântului membrii noi în familie prin grija pe care trebuie să le-o porți.

Curățenia este cuvântul de ordine atunci când ai în casă animale de companie și mai ales atunci când ai și copii. Ceea ce poate să îi dea bătăi de cap este mirosul care uneori nu reușești să îl scoți indiferent de cât de mult speli cuști sau schimbi stratul pe care acestea stau.

ZECO este un produs cu totul diferit oferind cu adevărat o soluție pentru eliminarea mirosurilor neplăcute, indiferent ce animal de casă ai, îți ușurează munca de a face curățenie în cușca animalelor atunci când ai hamsteri sau păsări și oferă condiții mult mai bune peștilor din acvarii sau șopârlelor și țestoaselor din terarii.

ZECO este un produs bazat pe zeolit clinoptilolitic, un nisip natural cu proprietăți excepționale care absoarbe mirosurile neplăcute și umezeala din stratul pe care animalele stau ajutând la păstrarea unui mediu curat în cuști sau în terarii.

28

Dintre beneficiile oferite de ZECO menţionăm:

  • Eliminarea mirosurilor excrementelor şi absorbţia umidităţii
  • Un timp mai îndelungat de folosire decât alte nisipuri pentru animale
  • Este uşor de utilizat
  • Inhibarea înmulţirii bacteriilor, capuşelor sau altor paraziţi
  • Lipsa mirosurilor atunci când este aruncat la gunoi

ZECO poate fi uşor amestecat cu rumeguş nefiind un produs toxic. Nu se lipeşte de blană, pene sau de ghearele animalului.

Folosit în terarii, ZECO nu se dizolvă în apă absorbind mirosurile şi substanţele nocive, în acelaşi timp impiedicând formarea algelor.

ZECO înseamnă o viaţă mai simplă pentru tine bucurându-te în acelaşi timp de plăcerea de a avea un animal de companie.

*ZECO nu are miros şi nu este iritant pentru animale.

Recomandări de utilizare:

  • strat de 3 – 5 cm în cuşti sau în terarii
  • se schimbă la o perioadă de 8-10 zile în funcţie de numărul de animale ce coabitează în cuşcă sau în terariu.

ZECO este un produs 100% natural şi ecologic. Nu este toxic şi nu prezintă nici un pericol pentru copiii care se joacă cu animalele de companie.

Întrucat este un produs higroscopic se recomandă depozitarea lui în locuri uscate.

ZECO este un produs 100% natural şi ecologic. Nu este toxic şi nu prezintă nici un pericol pentru copiii care se joacă cu animalele de companie.

Întrucat este un produs higroscopic se recomandă depozitarea lui în locuri uscate.

EȘTI INTERESAT DE PRODUSELE NOASTRE?

Cere innformatii